فرآورده های طعم طبیعت حامی

جزئیات آگهی

شناسه آگهی: 4145
نمایش داده شده: 2524
انقضا: ۱۴۰۳-۱۱-۲۳ ۲۱:۱۲:۰۰
شماره تماس نام مدیریت : محسن مردی
تلفن :02166469661
فکس:62 96 46 66 – 021
آدرس :تهران، خیایان فلسطین جنوبی، پایین تر از میدان فلسطین، روبروی سفارت فلسطین، پلاک 362 کد پستی 1416894533
آدرس ایمیل :info@taametabiat.com
سایت: www.myone.ir
شبکه های اجتماعی:
https://www.instagram.com/taametabiatco/
https://www.facebook.com/taametabiatco
https://twitter.com/taametabiatco
https://www.linkedin.com/in/taametabiatco
https://www.aparat.com/taametabiat
www.taametabiat.com
ایجادشده توسط
خانم بابایی (6131)
توضیحات: **جهت تکمیل اطلاعات ، تماس حاصل نمایید** 02634657925

توضیحات

شرکت فرآورده های طعم طبیعت حامی

در حال حاضر علیرغم پیشرفت های علمی شگرف در علم پزشکی نوین پیدایش بیماریهای نوظهور، عدم درمان قطعی برخی بیماری های مزمن، ممنوعیت مداوم داروها و ترکیبات سنتتیک بدلیل عوارض منجر به گرایش روز افزون مردم به استفاده از داروهای گیاهی و فرآورده های طبیعی شده است. علیرغم اینکه ایران دارای اقلیم مناسب و خواستگاه و بزرگترین تولید کننده بسیاری از گیاهان دارویی مانند گل محمدی، زعفران، انار، زرشک و غیره می باشد متاسفانه سهم بسیار ناچیزی از بازار جهانی گیاهان دارویی را به خود اختصاص داده است. تولید مواد اولیه غیر استاندارد، خام فروشی، عدم سرمایه گذاری در صنایع میانی، بی توجهی به تولید بذر اصلاح شده گیاهان دارویی بومی و عدم توسعه طب سنتی از مهمترین چالش های پیش روی صنعت گیاهان دارویی در کشور می باشد.

شرکت فرآورده های طعم طبیعت حامیبا استفاده از ظرفیت بی بدیل دانشمندان، نخبگان و مدیران توانمند با هدف شناسایی و ایجاد حلقه های مفقوده زنجیره تامین صنعت گیاهان دارویی در سال 1393 تاسیس گردید. این شرکت ابتدا نسبت به آسیب شناسی و تعیین راهبرد برای توسعه پایدار این صنعت اقدام و در اولین مرحله نسبت به ایجاداولین پالایشگاه و مرکز فرآوری و استانداردسازی گیاهان داروییبعنوان مهمترین حلقه مفقوده این صنعت در کشور اقدام نموده است. در این پالایشگاه با استفاده از جدیدترین فن آوری های روز جهان محصولات و فرآورده های استاندارد از 25 گیاه دارویی مهم کشور با رعایت بالاترین استاندارد های بین المللی  (GMP، FDA و HALAL)  به صورت گیاه، پودر، گرانول، عصاره و اسانس تولید و عرضه می گردد. همچنین این شرکت به منظور کمک به تامین امنیت سلامت جامعه اقدام به ایجاداولین کارخانه تولید شیرین کننده طبیعی از گیاه استویانموده است. تولید RebA 97% و TSG 95% با استانداردهای روز جهان از مهمترین اهداف این کارخانه می باشد. ایجاد شبکه های تولید گیاهان دارویی مردم بنیان، بازرگانی داخلی و بین المللی، ترویج و فرهنگ سازی، ایجاد سلامتکده ها و دفاتر فروش خارج از کشور از دیگر اهداف و ماموریت های این شرکت می باشد.

ضرورت استفاده از گیاهان دارویی در حوزه سلامت
در حال حاضر پیشرفت های علمی شگرف در علم پزشکی نوین مانند سنتز داروهای نوترکیب، ساخت تجهیزات پیشرفته برای تشخیص بیماری ها و استفاده از فن آوری های جدید منجر به درمان بسیاری از بیماری های پیچیده و ارتقا سلامت مردم شده است. لیکن پیدایشبیماریهاینوظهور، عدم درمان قطعی برخی بیماری های مزمن، حجم بسیار گسترده استفاده از ترکیبات شیمیایی، ممنوعیت مداوم داروها و ترکیبات سنتتیک بدلیل عوارض، افزایش محدودیت قانونی و مشخص شدن مضرات ترکیبات شیمیایی بخصوص در افزودنی ها، اسانس ها و رنگ های مصنوعی در مواد غذایی و محصولات آرایشی و بهداشتی، افزایش سرسام آور هزینه های تشخیص و درمان منجر به تمایل و گرایش روز افزون مردم به استفاده از داروهای گیاهی و فرآورده های طبیعی شده است. در این راستا تغییر رویکرد جهانی به استفاده از طب مکمل در کنار طب رایج (آلوپاتیک) و جایگزینی هر چه بیشتر داروها با منشاء گیاهی، تغییر نگرش در WHO و به رسمیت شناختن سایر مکاتب پزشکی و طب سنتی ملل و طب کل نگر منجر به تغییر رویکرد جهانی به اهمیت صنعت گیاهان دارویی و نقش آن در افزایش امنیت سلامت انسان شده است. در سال 2017 گردش مالی گیاهان دارویی و ترکیبات دارویی در صنایع داروسازی با استفاده از ترکیبات منشاء گیاهی، عطر، طعم، رنگ و خوشبوکنندههای طبیعی و گیاهی، تولیدی مکمل ها، چاشنیها و ادویه جات، فرآوردههای آرایشی و بهداشتی، تولید سموم و کودهای گیاهی، تولید شیرین کنندههای طبیعی و نوشابههای گیاهی، دمنوشهای گیاهی، تولید عصاره و اسانس، گیاهان تدخینی و دخانیات و داروهای نارکوتیک و مخدرهای ضد درد به بیش از 1000 میلیارد دلار رسیده است و پیش بینی می شود در سال 2050 گردش مالی گیاهان دارویی و ترکیبات دارویی به بیش از 5000 میلیارد دلار برسد.

ظرفیت کم نظیر ایران در صنعت گیاهان دارویی
ایران با دارا بودن 11 اقلیم از 13 اقلیم شناخته شده و بالطبع رویشگاه های مختلف، 8000 گونه گیاهی و 1730 گونه انحصاری (اندمیک)، 2300 گونه گیاهی دارای ترکیبات با ارزش و واجد شرایط برای ورود به صنعت، 730 گونه مشترک بین فلور ایران و جهان که از نظر فیتوشیمی فقط در زیست بوم ایران متابولیت های ثانویه را تولید میکنند و طب سنتي ايران یا مکتب پزشکی ایران يكي از قديمي‌ترين، غني‌ترين، و كامل‌ترين مكاتب طبي دنيا بوده كه ريشه در سرزمين ايران داشته و طي قرون متوالي و مخصوصاً با ورود دين مقدس اسلام به اين سرزمين و با تلاش دانشمنداني چون ابن سينا و رازي به درجات بالايي از تكامل رسيده است دارای ظرفیتی کم نظیر در صنعت گیاهان دارویی می باشد. 14 هزار نسخه سند مکتوب و چند صد هزار نسخه درمانی بعنوان نظام طب مکمل ایران با نگرشی سلامت محور بعنوان بزرگترین گنجینه میراث پزشکی ایران می باشند.

مهمترین چالش های صنعت گیاهان دارویی
در حال حاضر علیرغم اینکه ایران دارای اقلیم مناسب و خواستگاه و بزرگترین تولید کننده بسیاری از گیاهان دارویی مانند گل محمدی، زعفران، انار، زرشک و غیره می باشد متاسفانه نتوانسته است سهم مناسبی از بازار جهانی گیاهان دارویی را به خود اختصاص دهد. به طور مثال سهم ایران از 8 میلیارد دلار گردش مالی مرتبط زعفران تنها 350 میلیون دلار در سال 1396 بوده است. تولید مواد اولیه غیر استاندارد، خام فروشی، عدم سرمایه گذاری در صنایع میانی، فقدان شکل گیری شبکه داروخانه های گیاهی، عدم سرمایه گذاری در صنعت بذر اصلاح شده گیاهان دارویی، ضرورت اجرای طرح اصلاح الگوی کشت در کشور و جایگزینی گیاهان دارویی با مصرف آب کم و ارزش افزوده بالا بجای گیاهان با مصرف آب بالا در شرایط دیم و آبی، بازنگری در تعرفه های واردات و صادرات در جلوگیری از خام فروشی و اختصاص مشوق ها در صادرات فرآورده های دانش بنیان، سرمایه گذاری گسترده در صنایع مادر عصاره و اسانس، ارتباط دستگاه های پژوهشی با صنعت بخصوص در طراحی و ساخت ماشین آلات و ادوادت پیش از کاشت تا پس از برداشت ویژه گیاهان دارویی و نیز مهندسی داروسازی گیاهی، ایجاد بستر مناسب برای بیمه محصولات و تضمین خرید توسط دولت و صنایع بخش خصوصی، سرعت دادن به پوشش بیمه ای داروهای گیاهی و توسعه نظام طب سنتی و ادغام خدمات طب رایج و طب سنتی و مکمل با ایجاد شبکه های خدمات رسانی و سلامتکده ها از مهمترین چالش های صنعت گیاهان دارویی در کشور می باشد.

شرکت فرآورده های طعم طبیعت حامیبا هدف شناسایی و ایجاد حلقه های مفقوده زنجیره تامین صنعت گیاهان دارویی در سال 1393 تاسیس گردید. این شرکت در ابتدا با استفاده از ظرفیت بی بدیل دانشمندان، نخبگان و مدیران توانمند نسبت به آسیب شناسی و تعیین راهبرد برای توسعه پایدار این صنعت اقدام که در اولین مرحله نسبت به ایجاداولین پالایشگاه و مرکز فرآوری و استانداردسازی گیاهان داروییبعنوان مهمترین حلقه مفقوده این صنعت در کشور اقدام نموده است. در این پالایشگاه با استفاده از جدیدترین فن آوری های روز جهان محصولات و فرآورده های استاندارد از 25 گیاه دارویی مهم کشور با رعایت بالاترین استاندارد های بین المللی (GMP، FDA و HALAL) به صورت گیاه، پودر، گرانول، عصاره و اسانس تولید و عرضه می گردد. همچنین این شرکت با همکاری سایر شرکت های زیر مجموعه با ایجاد شبکه های تولید گیاهان دارویی مردم بنیان، بازرگانی داخلی و بین المللی، ترویج و فرهنگ سازی، ایجاد سلامتکده ها و دفاتر فروش خارج از کشور تلاش ویژه ای را برای کمک به تامین امنیت سلامت مردم ایران زمین و اشتغال زایی علی الخصوص در مناطق کمتر توسعه یافته به کار بسته است.

اهمیت استویا در تامین امنیت سلامت جامعه

طی سال های اخیر نسل جدیدی از شیرین کننده های طبیعی به نام استویا مقبولیت زیادی یافته و استفاده از آن در مراکز صنعتی و خانگی بشدت در حال توسعه است. از سوی دیگر نیز بکارگیری علوم جدید در زمینه بیوتکنولوژی و نانوتکنولوژی استخراج و استحصال شیرین کننده ها از گیاه استویا را تا حد زیادی اقتصادی نموده است. شیرین کنندگی این محصول که بطور کامل از منابع طبیعی منشا می گیرد 300 تا 350 برابر شکر است. گیاه استویا حاوی مجموعه ای از شیرین کننده ها به نام استویول گلیکوزید ها می باشد. شیرین کننده های مبتنی بر استویا بدون کالری بوده و هیچگونه عوارض جانبی از آن ها گزارش نشده است و همین امر باعث شده که از یکی دو دهه گذشته کشت و تولید شیرین کننده از آن در کشور های مختلف مجاز اعلام گردد. خاستگاه گیاه استویا (Stevia rebuadiana Bertoni) در ناحیه ای بین جنوب برزیل و شمال شرق پاراگوئه است که در حال حاضر در اکثر مناطق جهان و ایران کشت می گردد. امروزه محدوده مصرف این ماده شیرین کننده از کشور های اصلی تولید کننده آن (پاراگوئه و برزیل) فراتر رفته و به میلیون ها نفر از مردم دنیا تسری یافته است. این شیرین کننده در کشورهای پیشرفته از جمله ژاپن از سال 1970، برزیل 1986، آمریکا 1995، سنگاپور 2005، استرالیا و نیوزلند 2008، روسیه 2008، مکزیک 2009، هنگ کنگ 2010 و انحادیه اروپا از سال 2011 و FDA به عنوان یک شیرین کننده مجاز معرفی و مورد استفاده قرار گرفته است. تخمین زده می شود که تا سال 2020 ارزش بازار محصولات استویا به میزان 5/771 میلیون دلار رسیده و تا سال 2024 میزان کل مورد نیاز شیرین کننده های مبتنی بر استویا به 22 هزار تن برسد.

مصرف مجاز شیرین کننده طبیعی حاصل از استویا برای افراد مبتلا به دیابت

بیش از هشت میلیون نفر از جمعیت کشور به بیماری دیابت مبتلا می باشند که نیمی از این افراد از بیماری خود بی اطلاع هستند. تا سال ۱۴۱۹ این رقم در کشور به ۹.۲ میلیون نفر خواهد رسید. بیماری دیابت درمان ندارد اما می‌توان آن را کنترل و پیشگیری نمود. به دلیل عدم جذب شیرین کننده طبیعی حاصل از استویا در سیستم گوارشی و نیز با توجه به کالری زا نبودن آن، افراد دیابتی و افرادی که مراقب میزان کالری دریافتی روزانه و تناسب اندام خود می باشند به راحتی می توانند از آن استفاده کنند. در حال حاضر قند استویا به عنوان یک شیرین کننده طبیعی و غیر مضر به عنوان جایگزین بسیار مناسب برای شیرین کننده های مصنوعی استفاده می شود. در کشور ژاپن، استویا نه تنها به عنوان شیرین کننده، بلکه به عنوان یک افزودنی خوراکی نیز مورد استفاده قرار می گیرد. اداره غذا و داروی ایالات متحده (FDA) مصرف قند خالص حاصل از گیاه استویا (استویول گلیکوزیدهای خالص) را برای مصرف انسان مناسب دانسته است. در حال حاضر از شیرین کننده طبیعی حاصل از استویا در صنایع دارویی، غذایی، نوشابه سازی و غیره استفاده می شود.

کشت و تولید استویا

استویا به عنوان یک گیاه زراعی جدید و سودآور که شرایط امیدوار کننده ای برای بازارهای داخلی و بین ­المللی دارد مطرح می باشد. با توجه اهمیت گیاه دارویی استویا بویژه در صنایع غذایی و داروسازی و نیز بدلیل افزایش تقاضا در مورد آن، ضرورت برنامه ریزی گسترده در خصوص کشت و توسعه این گونه گیاهی بسیار ملموس می باشد. برای پاسخ دادن به علائق تولیدکنندگان، سرمایه گذاران و بازاریابان و همچنین افزایش سطح زیر کشت این گیاه، این نیاز وجود دارد که از یک سو نواحی بالقوه ­ای برای تولید استویا در کشور مورد شناسایی قرار گرفته و از سوی دیگر افزایش کمی و کیفی شیرین کننده های این گیاه در طی برنامه های بهنژادی مورد توجه قرار گیرد. با توجه به درصد بالای بیماران دیابتی و نیز افراد مستعد این بیماری در کشور و همچنین تامین نیاز صنایع مختلف غذایی و دارویی، بایستی در خصوص کشت و کار استویا در کشور به میزان چندین هزار هکتار برنامه ریزی های لازم را انجام داد که این خود گویای گستردگی این حوزه در جهت تامین یکی از نیازهای اساسی سلامت جامعه و به تبع آن ابعاد اقتصادی و اشتغال زایی آن می باشد. این گیاه برای رشد بهینه خود به دمای متوسط (15-38 درجه سانتیگراد)، رطوبت بالا (80 درصد)، خاک سبک، با شوری پائین و غنی از مواد آلی با زهکشی مناسب نیاز دارد. نهال های آماده شده این گیاه را می توان در اواخر زمستان تا اوایل بهار به زمین اصلی منتقل نمود. امکان برداشت برگ های این گیاه در چند مرحله وجود دارد. به طوریکه اولین برداشت در اوایل تابستان و برداشت های بعدی با فواصل حدودا یکماه تا پیش از زمان گلدهی انجام می گیرد. میزان برگ خشک این گیاه به طور متوسط 3 تن در هکتار می باشد که البته در صورت انجام بهینه عملیات به زراعی و مراقبت ها ویژه قابل افزایش می باشد.

شرکت فرآورده های طعم طبیعت حامیبه عنوان مجموعه ای دانش بنیان از سال 1397 احداث اولین کارخانه تولید شیرین کننده طبیعی از گیاه استویا را با استفاده از جدیدترین فن آوری های روز جهان آغاز نموده است. این کارخانهاولین مرکز تولید کننده شیرین کننده طبیعی از گیاه استویادر کشور و منطقه می باشد که با استفاده از ماشین آلات پیشرفته تولید 100 تن RebA-97% و 200 تن TSG-95% را با رعایت بالاترین استاندارد های بین المللی (GMP، FDA و HALAL) در دستور کار خود قرار داده است. با اجرای این پروژه مهم ملی ضمن جلوگیری از واردات، امکان تامین بخشی از شیرین کننده های طبیعی و کمک به افزایش سلامت جامعه میسر می گردد.

شرکت آوای تندرستی لیان نوتریکا

معرفی  شرکت:

این شـــرکت از سال 1394 با نگاه ویژه به سـلامت جامعه،  به منظور تولیـدو توزیـع فـــــرآورده های طبیـــعی و انواع محصـولات سـالم غذایی، گیاهی و سنتی بر مبنای استانداردهای بیــن المللی تاسیس گردید. در همین راستا این شـرکت موفـق به تولید اولین نوشــابه کاملا طبیعی و بدون هرگــونه مواد نگهدارنده شده است که قدمی بزرگ و موثر در تامین سلامت خانواده ها و جامعه محسوب می گردد.

واحـد تحقیق و توسعه این شــرکت برآن است محصولات جدید خود را نیز با طعم های مختلف بــزودی معرفی و به بازار عرضه نماید.

معرفی محصول

«مای وان» اولین نوشابه کاملا طبیعی و بدون هرگونه مواد نگهدارنده است.

این نوشــابه فــاقد رنگ مصنـــوعی بوده و حتی از مـــواد تثبیت کننده مانند اسیــد سیتریک یا اسید استیــک هم عـاری است و اسیدیته مورد نیاز خود را از طریق عصــاره کاملا طبیعی لیموی ترش تامین کرده است. این نوشابه ترکیبی از اسیدهای مضر اما خوشمزه رایج نیست! این نوشابه با طعم شیک و به یادماندنی خود عصاره طبیعت است و هیچ ماده مصنوعی و غیرطبیعی را به خود راه نداده است. برای تامین شیرینــی آن نیز از کمترین شکر ممکن طبق استـــاندارد استفاده شده است. «مای وان» سلامتی و طبیعت و سنت را در شکلی به روز و مدرن برای شما به ارمغان می آورد.

همه ما از طبیعت خاطراتی خوش داریم، اما شاید دنبال عطر و طعمی شیــک و متفـــاوت با همه خواص طبی باشیم!مای وان تمام خواص زنجبیل را بدون مزه تند آن به شما هدیه میکند تا طبق نظر ابن سینا و همه دانشمندان جدید از خواص گوارشی و ضد سرطان آن بهره مند بشوید! و قبل از آنکه مای وان را بنوشید، عطــر دل انگیز لیمـــون گراس کام شما را تازه می‌کند تا ذهن شما را تقویت و ضربان قلب شما را هماهنگ کند! و به محض نوشیدن آن، رد پای طعم دلنشین بهترین قهـــوه دنیا را حس خواهید کرد تا روح شما را جلا دهد و سوءهاضمه را برطرف کند!

و در پس تمام این داستان، از تمام خواص لیمو بهره خواهید برد تا بدن شما پاکسازی شودو همیشه جوان بمانید!

 

جهت دانلود فایل رزومه شرکت اینجا کلیک کنید.

جزئیات خاص

ایمیل ---
اینستاگرام ---
تلگرام ---
ویدئو ---
کاتالوگ ---
واتس اپ ---

موقعیت

گل و گیاه و باغبانی