دانش بنیان طعم و عطر ماگنولیا

جزئیات آگهی

شناسه آگهی: 46881
نمایش داده شده: 337
انقضا: ۱۴۰۴-۰۹-۲۰ ۱۶:۴۳:۰۰
شماره تماس نام مدیرعامل: دکتر محسن برکتین
تلفن : کارخانه 08642345417 - دفتر مرکزی:
02165013015
آدرس: کارخانه: ساوه، شهر صنعتی کاوه، خیابان 19 ، پلاک
39
دفتر مرکزی: تهران، طر شت، میدان تیموری، بلوار
صالحی غربی، نبش سه راهی اکبری، برج فناوری شریف،
طبقه همکف، واحد 003
ایمیل: flavor.com-factory@magnolia
flavor.com/fa-https://magnolia
ایجادشده توسط
خانم بابایی (6131)
توضیحات: **جهت تکمیل اطلاعات ، تماس حاصل نمایید** 02634657925

توضیحات

تاریخچه ماگنولیا
1 . آغاز راه و تاسیس موسسه صنایع غذایی برکتین
سال 1380
از آشپزخانه ساده خانه شروع شد، با طراحی طعم دوغ پودری برای یکی از شرکتهای نوپا در صنعت لبنی که سبب
گازدار کردن دوغ و همزمان ایجاد طعم در دوغ میشد. پس از آن طراحی طعمهای پودری اسنک برای چیپس
سیبزمینی شروع شد. این طعمها بسیار مورد استقبال قرار گرفتند و سبب ثبت موسسه صنایع غذایی برکتین با هدف
فرمولاسیون و طراحی طعم به طور گسترده برای مصرف در صنایع غذایی گردید. در این موسسه به تدریج طعمهای
بسیاری برای کارخانجات بزرگ و برندهای مطرح تولیدکننده اسنک طراحی و تمامی آنها با استقبال بسیار زیادی
مواجه شدند، سپس طراحی و فرمولاسیون طعم برای برندهای مطرح در صنعت ماکارونی و پس از آن صنعت نوشیدنی
آغاز گشت .
2 . ثبت شرکت طعم و عطر ماگنولی ا
سال 1383
در این سال با توجه به استقبال بسیار گسترده صاحبان صنعت غذا از طعمهای طراحی شده و تولید شده در موسسه
صنایع غذایی برکتین، شرکت طعم و عطر ماگنولیا در شهر صنعتی کاوه واقع در شهرستان ساوه، احداث شد. این
شرکت به صورت خانوادگی اداره می شود و هسته مرکزی و بنیانگذاران آن آقای دکتر محسن برکتین و خانم دکتر
موسوی مدنی می باشند. پس از ثبت شرکت و احداث کارخانه تولید طعم خوراکی در زمینی به وسعت 5700 مترمربع
در شهر صنعتی کاوه، در سال 1384 این شرکت موفق به اخذ پروانههای بهرهبرداری از وزارت صنایع گردید .
3 . اخذ مجوز ها و پروانه های ساخت برای محصولات تولیدی
سال 1385
در سال 1385 با نصب ماشینآلات و استقرار آزمایشگاهها، تولید انبوه و ورود جدی به عرصه صنعت غذا شکل گرفت
و طعمهای متنوعی برای صنایع گوشتی نیز طراحی و به سبد کالاهای این شرکت افزوده شد. همزمان پروژههای
تحقیقاتی متفاوتی بنا به نیاز واحدهای صنایع غذایی توسط این شرکت به مرحله اجرا گذاشته شد. در اواخر این سال
بود که این شرکت موفق به اخذ پروانههای ساخت طعمهای پودری و مایع برای مصارف صنعتی گردید .
4 . تولید انبوه و حضور پر قدرت در کارخانجات صنایع غذایی
سال 1386
در این سال سبد کالاهای تولیدی این شرکت گسترش بیشتری پیدا کرد و پروژههای متعدد تحقیقاتی در صنایع
غذایی آغاز گشت. سال 1386 همزمان آغاز حضور پر قدرت شرکت طعم و عطر ماگنولیا در عرصه صنعت غذا بود .
5 . تولید رنگهای طبیعی خوراکی
سال 1390
در این سال تولید رن گهای طبیعی خوراکی و ابتدا با تولید رنگ زرد طبیعی تورمریک آغاز و به تدریج سبد رن گهای
طبیعی تولیدی این شرکت به بیش از 15 نوع رنگ طبیعی خوراکی گسترش پیدا کرد که این رن گها شامل تورمری ک،
پاپریکا، کلروفیل، کارامل در ترکیبات و طیفهای رنگی متفاوت میباشند .
6 . کسب عنوان تعاونی برتر کشو ر
سال 1391
یکی از دستاوردهای بزرگ این شرکت در کنار فرمولاسیون بیش از 5000 کد طعمی و تولید انبوه بیش از 400 نوع
طعم خوراکی، طعم زعفران مایع این شرکت بود که با استفاده از بهترین زعفران سرگل نگینی استحصال شده و عطر
و رنگ بسیار دلپذیر با قدرتی تقریباً برابر زعفران سرگل و قیمتی بسیار مناسب داشت .
7 . اخذ مجوز مصرف در صنوف و تنها دارنده مجوز صنفی
سال 1392
در این سال طعم بسیار ویژه و ارزشمندی که مصارف بسیار گستردهای در صنعت غذا دارد طراحی و تولید شد و آن
طعم دود خوراکی بود که پروفایل طعمی ویژه و منحصر به فردی در دنیا دارد و از نظر میزان مواد مضر فلزات سنگین
و بنزوپیرین ها در حداقل ممکن و با فاصله زیادی کمتر از حداقل میزان مجاز میباشد .
8 . اینکپسولیشن طعمها و عصارههای گیاهی
سال 1395
در این سال دانشمندان این شرکت به یکی از بزرگترین دستاوردهای خود در صنعت طعم و عطر دست یافتند و آن
اینکپسولیشن طعمها و عصارههای گیاهی و اسنشیال اویلهای گیاهی با روش پیشرفته اوالترااکسترودر بود. این
فنآوری سبب افزایش طول عمر طعمها و پایداری آنها در مقابل تغییرات اسید، باز، نور و حرارت میگردد. طعمهای
حاصل از این تکنیک به ویژه برای مصارف چای و دمنوش، صنایع داروهای گیاهی و صنایع نوشیدنی و شیرینی و
شکلات بسیار پر کاربرد هستند. این شرکت همچنین در این سال مفتخر به اخذ تندیس صنعتگر نمونه و جایزه ملی
کیفیت گردید .
9 . طراحی و تولید 3 چاشنی جوجه کباب آلس پایس جدید
سال 1397
بعد از معرفی چهار طعم پر طرفدار چاشنی های جوجه کباب آلس پایس: زعفرانی، عشایری، بندری، جنگلی به علت
استقبال گسترده مصرف کنندگان عزیز محصولات آلس پایس و درخواست های مکرر جامعه مصرف کنندگان
محصولات آلس پایس جهت تولید طعم های جدید، سه چاشنی جدید جوجه کباب که برگرفته از طبیعت و مزین به
نام های ایرانی شاندیزی، بلوچی و دزفولی هستند، طراحی و تولید شده و از پاییز سال 13۹7 روانه بازار مصرف شدند .
و هم اکنون شرکت دانش بنیان طعم و عطر ماگنولیا بزرگترین طراح و تولید کننده انواع طعم دهنده، رنگ خوراکی
طبیعی، و چاشنی در ایران می باشد که از سال 1383 فعالیت خود را آغاز نموده است. این شرکت با برخورداری از
مجموعه کارخانجات معظم در شهر صنعتی کاوه شهرستان ساوه، در مساحتی بالغ بر 11000 متر مربع و با استفاده از
ماشین آلات مدرن و فناوری های پیشرفته و جدید، مبتکر طراحی و تولید چاشنی های خوراکی طبیعی بومی ایران
می باشد. در فرایند طراحی و تولید محصولات طعم و رنگ ماگنولیا استفاده از مواد اولیه ی با کیفیت، ترکیبات طبیعی
یا بر پایه ی طبیعی، نوآوری و تنوع، ایجاد پروفایل های طعمی خوشمزه و سازگار با ذائقه ایرانی مدنظر و توجه خاص
قرار گرفته است و سهم پر رنگی در صنایع مختلف غذایی را به خود اختصاص داده است.

جزئیات خاص

ایمیل ---
اینستاگرام ---
تلگرام ---
واتس اپ ---
ویدئو ---
کاتالوگ ---