جزئیات آگهی
تلفن : 04136609488- 0413121 - 0414121
فکس : 04136609388
آدرس : آذربایجان شرقی – کیلومتر 5 جاده بناب، مراغه – روبروی باند فرودگاه
ایمیل : tbzoffice@atharflour.com
www.atharflour.com
توضیحات
گروه صنعتی آرد اطهر با رویکرد تبدیل شدن به تولید کننده برتر آردهای تخصصی کشور، فعالیت خود را از سال ۱۳۶۹ در استان آذربایجان شرقی آغاز نمود و از همان ابتدا با استقبال بی نظیر مصرف کنندگان به عنوان یکی از موفق ترین کارخانجات در منطقه شناخته شد.
گروه صنعتی آرد اطهر در این مسیر رشد و توسعه، علاوه بر متمایز شدن از لحاظ تکنولوژی و حفظ کیفیت برتر محصولات تولیدی خود، بیشتر تلاش خود را در راستای جلب رضایت مشتریان از لحاظ کیفیت متمرکز نموده است. بدین منظور می توان افزایش مداوم ظرفیت تولید در طی سالهای گذشته تنوع سازی محصولات تولیدی و همچنین ایجاد و بهره گیری از بخش تحقیقات (R&D) و بخش ویژه کنترل کیفیو آزمایشگاه مرجع نام برد.
ماموریت گروه
کمک به ارتقا سلامت جامعه از طریق تولید و عرضه آرد انواع غلات با کیفیت ممتاز با نیاز مشتری و با بهره مندی از کارکنان کارآمد و دانش فنی و تکنولوژی روز دنیا.
چشم انداز گروه
گروه صنعتی اطهر در سال ۱۴۰۰ به عنوان بزرگترین تولید کننده آرد انواع غلات و پیشرو در تولید محصولات جدید و متمایز با بیشترین سهم بازار با حفظ برند برتر در صنایع غذایی کشور.
ارزشهای اخلاقی گروه
• صداقت، دلسوزی، وجدان کاری و مسئولیت پذیری
• کرامت انسانی و حسن برخورد با همکاران
• احترام به حقوق کلیه ذینفعان
• شایسته سالاری و عدالت سازمانی
• نگاه به منابع انسانی به عنوان سرمایه های شرکت
• نوآوری، خلاقیت، بهبود مستمر و تعالی خواهی
• مشتری مداری و تکریم ارباب رجوع
• مشارکت، همدلی، کار گروهی و نشاط سازمانی
امکانات تکنولوژیکی
• امکان تولید آردهای تخصصی جهت پاسخ به نیازهای تخصصی مشتریان
• افزایش بازده تولید بااستفاده از تکنولوژی های بروز شده تحت استاندارد اروپا
• وجود زیرساخت های مناسب برای افزایش ظرفیت تولید و ذخیره سازی مواد اولیه
• امکانات ذخیره سازی تحت شرایط بهداشتی
• امکان اختلاط گندم مطابق با نیاز تولید
• امکان اختلاط انواع آردها وحفظ کیفیت یکنواخت محصولات در طول سال
• افزایش تنوع محصولات تولیدی
• امکان ارسال آرد بصورت فله ای توسط بونکر
وجود بخش کنترل و کیفی محصولات
حساسیت ویژه مدیریت گروه صنعتی اطهر در خصوص کنترل و حفظ ثبات کیفیت آرد های تولیدی منجر به ایجاد آزمایشگاه ویژه ای بدین منظور، با استفاده از کادر فنی در داخل اطهر شده است.
• انجام آزمایش های روزانه و گزارش آن به مدیر تولید جهت حفظ کیفیت محصول تولیدی
• بررسی دقیق نمونه های تولیدی از لحاظ میکروبی و شیمیایی و فیزیکی
• بررسی دقیق نمونه های تولیدی از لحاظ کیفیت پخت و بافت سنجی
وجود بخش تحقیقاتی R&D آرد اطهر
این گروه صنعتی در زمانه علمی و همگام با تکنولوژی روز جهان توانسته است با به کارگیری افراد متخصص و مجرب در صنعت آرد، واحد تحقیقاتی (R&D) در داخل سازمان ایجاد و از مزایای آن در تولید بهره مند گردد.
• انجام مطالعات کامل و بررسی نیازهای تخصصی مشتریان
• مطالعه و تحقیق در خصوص روش های جدید تولید و توسعه
سال ۱۳۶۹
• رویداد: تاسیس کارخانه آرد اطهر
• توان تولید: ۸۰ تن در روز
• نیروی انسانی: ۱۲ نفر
• تنوع محصولات: ۳ نوع
سال ۱۳۸۱
• رویداد: بروزسازی ماشین آلات باتکنولوژیBOHLER تحت استاندارد اروپا و افزایش ظرفیت تولید
• توان تولید: ۱۲۰ تن در روز
• نیروی انسانی: ۳۰ نفر
• تنوع محصولات: ۳ نوع
سال ۱۳۸۵
• رویداد:توسعه سالن های تولید و امکان تولید آردهای تخصصی و افزایش ظرفیت تولید
• توان تولید: ۲۰۰ تن در روز
• نیروی انسانی: ۶۰ نفر
• تنوع محصولات: ۱۲ نوع
سال ۱۳۹۳
• رویداد: احداث خط جدید به ظرفیت ۴۰۰ تن در روز و افزایش تنوع تولید
• توان تولید: ۶۰۰ تن در روز
• نیروی انسانی: ۱۲۰ نفر
• تنوع محصولات: ۲۲ نوع
• تبدیل به گروه