پترو حفار لجستیک ایرانیان کیش

جزئیات آگهی

شناسه آگهی: 38143
نمایش داده شده: 465
انقضا: ۱۴۰۴-۰۳-۰۴ ۱۱:۴۷:۰۰
شماره تماس نام مدیریت : محمد ممقانی
آدرس : تهران، خیابان شریعتی، روبروی خیابان وحید دستگردی (ظفر)، کوچه شهید امانی، پلاک ۲، طبقه ۳، واحد ۵
تلفن : 02126644025
021- 22659784
021- 22655094
تلفکس : 02126644028
ایمیل : info@pdl-ik.com
واتس اپ شركت: 09031237967
https://instagram.com/pdlco?igshid=1cmwkd1axh94l
www.pdl-ik.com
ایجادشده توسط
خانم بابایی (6101)
توضیحات: **جهت تکمیل اطلاعات ، تماس حاصل نمایید** 02634657925

توضیحات

جهت بازدید از کاتالوگ اینجا کلیک نمایید

 

شرکت پترو حفار ارائه دهنده راهکارهایی برای انجام موفقیت آمیز نصب خط لوله در مناطق بزرگ یا کوچک، مناطق حساس از لحاظ محیط زیستی و یا در قلب شهر است. این شرکت قادر است تا خدمات گسترده ای را جهت به موفقیت رساندن پروژه های تحت هدایت خود ارائه دهد و با به چالش کشیدن روشهای متداول انجام پروژه، به دست‌یابی نتیجه با تکنولوژی جدید می‌اندیشد. اعتقاد شرکت این است که کیفیت بالا و استانداردهای فنی نباید لزوماً با قیمت گزاف همراه باشد.

مراحل حفاری افقی جهت دار (HDD)

1-    حفاری حفره راهنما (Pilot)

اولین مرحله در عملیات کشیدن لوله، حفاری حفره راهنما می‌باشد. حفاری حفره راهنما در مسیر بر اساس طراحی اولیه حفره راهنما انجام می‌شود و به دو روش ذکر شده ذیل حفاری می‌شود:

الف: افت فشار هیدرولیک سیال حفاری: سیال حفاری از درون لوله‌ها به نازل‌های مته می‌رسد و افت فشار نازل‌ها باعث حفاری حفره راهنما می‌شود. این روش در زمین‌های نرم کاربرد دارد.

ب: موتور درون چاهی: در زمین‌های سخت علاوه بر افت فشار هیدرولیک سیال حفاری که در بالا ذکر شد، چرخش موتور درون چاهی نیز باعث چرخش مته و حفاری حفره راهنما می‌شود. یعنی در زمین‌های سخت هر دو پارامتر (افت فشار هیدرولیک سیال حفاری و موتور درون چاهی) تاثیرگذارند.

اندازه مته بین 8/7 9 اینچ و 4/1 12 اینچ برای دستگاههای بزرگ خواهد بود.

سیال حفاری باعث بیرون آوردن کنده‌های حفاری از درون حفره به سطح، خنک کردن مته، موتور درون چاهی و سایر متعلقات درون چاهی و دیوارسازی حفره حفاری شده می‌شود. هنگامی که سیال حفاری به سطح می‌رسد مجدداً بازیافت شده به گونه‌ای که سیال حفاری یک سیکل بسته را طی خواهد کرد.

2-    عملیات گشادسازی ((Reaming:

بعد از اتمام حفاری حفره راهنما نسبت به ارائه نقشه As-Built به کارفرما به صورت Section و Plan View از مسیر و عمق واقعی حفره حفاری شده اقدام می‌شود. پس از اخذ تاییدیه مطلوب بودن حفره حفاری شده، مرحله گشادسازی حفره راهنما انجام می‌شود.

گشادسازی حفره بر اساس نوع، سختی و جنس زمین توسط گشاد کننده های مختلفی انجام می‌شود. بر این اساس در زمین‌های رسی از Reamer، در زمین‌های شنی و ماسه‌ای از Fly Cutter+Reamer و در زمین‌های سنگی از Rock Reamer به عنوان گشاد کننده استفاده می‌شود.

میزان گشادسازی حفره بر اساس نوع سازند می‌تواند 1.25 تا 1.4 خط لوله‌ای باشد که می‌بایست درون حفره قرار گیرد. مراحل گشادسازی یک حفره می‌تواند طی چندین مرحله و به ترتیب از کوچکترین اندازه تا بزرگترین اندازه گشادکننده باشد. در حین مراحل گشادسازی در صورتی که تنگی حفره یا Torque پیش‌بینی نشده مشاهده شود، احتمال تمیزسازی حفره در چندین مرحله وجود خواهد داشت. (یا تکرار گشاد‌کننده قبلی)

لازم به ذکر است عملیات گشادسازی به دو صورت Forward Ream (هل دادن از نقطه ورودی به خروجی) و Back Ream (کشیدن از نقطه خروجی به ورودی) انجام می‌شود.

3-    عملیات تمیزسازی حفره (Cleaning)

بعد از اتمام عملیات حفاری حفره راهنما و عملیات گشادسازی، نوبت به مرحله تمیزسازی حفره می‌رسد. در این مرحله از mud pass یا packed reamer استفاده می‌شود. این مرحله برای این است که مطمئن شویم حفره عاری از کنده‌های حفاری می‌باشد.

عملیات تمیزسازی حفره مانند عملیات گشادسازی می‌تواند در چند مرحله صورت گیرد. توجه به این نکته ضروری است که در آخرین Cleaning باید از ریمری استفاده شود که دریفت حفره باشد که این سایز ریمر می‌تواند حتی از OD لوله‌ای که قرار است داخل حفره کشیده شود، بزرگتر باشد که اگر ریزش حفره یا کنده‌های حفاری انباشته شده موجود باشد، متوجه شویم.

4-    عملیات کشیدن لوله ((Pulling

آخرین مرحله در عملیات حفاری افقی جهت‌ دار (HDD) کشیدن لوله می‌باشد. در این عملیات سر لوله اصلی که دارای Pull Head می‌باشد از طریق Swivel (هرزگرد) به پشت ریمر متصل شده و با اعمال نیروی کشششی توسط دستگاه، لوله اصلی از سمت خروجی به سمت ورودی کشیده می‌شود. هنگامی که سر لوله از نقطه ورودی خارج شود، عملیات Pulling اتمام می‌یابد.

بر طبق سایز لوله ممکن است از شناوری مجازی استفاده شود. این بدان منظور است تا خط لوله نزدیک سطح شناوری خنثی باقی نگه داشته شود. در صورتی که اتخاذ تدابیر لازم در این مساله صورت نگیرد ممکن است مشکلات متعددی به وجود آید. برای مثال ممکن است پوشش لوله اصلی در اثر شناور شدن بیش از حد در سیال حفاری دچار آسیب شود و با ایجاد اصطکاک بیش از اندازه منجر به کشش زیاد شود. کنترل میزان شناوری با پمپاژ آب درون خط لوله (با استفاده از لوله‌های P.V.C) و نظارت بر میزان آب پمپاژ شده صورت می‌گیرد.

بعد از اتمام عملیات کشیدن لوله، جمع آوری ابزار و برچیدن کارگاه انجام می‌شود.

هر زمانی که نیاز به عملیات HDD (حفاری افقی جهت دار) داشته باشید می‌توانید با تیم فروش ما تماس بگیرید. ما از ارائه پیشنهاد به شما خوشحال خواهیم شد.

 

نمایشگاه بین المللی تهران 

لیست شرکت کنندگان نمایشگاه بین المللی تهران

تقویم نمایشگاه بین المللی تهران

سایت نمایشگاه

جزئیات خاص

ایمیل ---
اینستاگرام ---
تلگرام ---
ویدئو ---
کاتالوگ ---
واتس اپ ---