صنایع غذایی ماهر - هفدهمین نمایشگاه بین المللی ماشین آلات و مواد اولیه بیسکویت، شیرینی و شکلات ایران 97 - - نمایشگاه بین المللی تهران در ایران

صنایع غذایی ماهر

جزئیات آگهی

شناسه آگهی: 10234
نمایش داده شده: 23
انقضا: ۱۳۹۸-۱۲-۲۶ ۱۱:۰۶:۰۰
شماره تماس نام مدیریت :
تلفن : 05132585070
فکس : 05132511713
آدرس : مشهد بلوار میامی میامی 8 کرامت 14/9 پلاک60
ایمیل : mahercandy@yahoo.com
شبکه های اجتماعی :
t.me/mahercandy
www.mahercandy.ir
تاریخ انتشار ۱۳۹۷-۱۲-۱۸ ۱۱:۰۸:۴۶
ایجادشده توسط
خانم جهانگیری (1073)
مشخصات :: کارشناس سایت جامع شرکت کنندگان نمایشگاه های بین المللی و تخصصی ایران | شماره داخلی : 02634246849
جدید

توضیحات

نبات شامل انواع مختلفی از جمله

شاخه نبات (با تشکیل بلور‌های نبات دور یک نخ)، نبات چوبی (با تشکیل بلور‌های نبات دور یک چوب)، نبات دندانه (نگین نبات است که به علت شکنندگی بالا هنگام بسته‌بندی خرد شده و آماده مصرف می‌باشد)، نبات مخلوط (در کف و جدار مخزن پخت تشکیل شده و شکل نامنظمی‌دارد) و پودر نبات (ذرات خرد شده نبات که کمی‌از شکر درشت‌تر بوده و از قابلیت حل شدن بالا برخوردار است) می‌باشد.

نبات دارای طبیعتی گرم است که در درمان سردی مزاج مفید بوده وهمچنین خاصیت ملین و ضد نفخ دارد.

تعریف انواع نبات در استاندارد ملی‌ایران

نبات سفید

کریستال‌های رشد یافته ساکاروز است که از محلول فوق اشباع شکر سفید طی فرآیند کریستالیزاسیون به دست می‌آید.

نبات قهوه‌ای

همان نبات سفید است که بخشی از محلول شکر آن کاراملیزه شده و رنگ قهوه‌ای ‌ایجاد نموده است.

نبات زعفرانی

همان نبات سفید است که طی فرآیند کریستالیزاسیون به آن محلول زعفران افزوده شده و یا پس از فرآیند به وسیله کلاله‌های زعفران پوشش داده می‌شود.

قند اینورت

ماده‌ای است متفاوت با قند و شكر معمولی (در مقایسه با ساكاروز) كه دارای نسبت مساوی گلوكز و فروكتوز حاصل از هیدرولیز ساكاروز می‌باشد و خاصیت احیاكنندگی دارد.

 

نمایشگاه بین المللی تهران 

لیست شرکت کنندگان نمایشگاه بین المللی تهران

لیست نمایشگاه بین المللی ماشین آلات و مواد اولیه بیسکویت، شیرینی و شکلات ایران 

تقویم نمایشگاه بین المللی تهران

سایت نمایشگاه

جدیدترین نمایشگاه های در حال اجرا